We use Google Analytics on this web-site (anonymised IP addresses) to understand how visitors use our web-site. Your visitor data will be sent to the U.S. and with the recent revocation of the EU-US Privacy shield we now require user consent prior to users accessing and using this site.
DB+

Our Netherlands Office

NextWave-Infinium is een adviesbureau die innovatieve en transformatie oplossingen biedt aan banken en verzekeraars in de Europese markt. Ons team is zeer ervaren in de financiële sector, ervaring die ze overigens hebben opgebouwd in de belangrijkste financiële centra van de wereld (New York, London en Hong Kong). Met deze kennis kunnen ze klanten helpen met het oplossen van complexe problemen variërend van de integratie na een grote overname en/of fusie; desinvesteren en saneren van assets, en meer recentelijk Brexit.

Naast transformatie bieden wij innovatieve oplossingen aan in de vorm van nieuwe technologieën die door onze toonaangevende partners zijn gebouwd.

Dit zijn Fintechs en Regtechs die zich voornamelijk richten op Risicobeheer, Regelgeving, Compliance en Fraude.

Dit is in lijn met onze bedrijfsmissie om effectieve oplossingen aan te bieden door het gebruik en toepassen van de laatste technologische ontwikkelingen in de markt.

The Digital Acceleration Consultancy

Our Office Locations In Amsterdam

Watch

INTERESTED TO LEARN MORE?
CONTACT US

Europe (Amsterdam)

Infinium Consulting B.V.
9th Floor, UN Studio, Parnassusweg 819, 1082 LZ, Amsterdam, The Netherlands

info@infinium.consulting

KvK number 37149913
Infinium is NEN 4400-1 compliant

United Kingdom (London)

NextWave Consulting Ltd

71-75 Shelton Street, Covent Garden
London, WC2H 9JQ

Copyright© 2020 Designed & Built By Infinium Consulting B.V

All rights reserved